Zondag 7 november fotoverhalenmiddag over zorg

Datum

Wat is er allemaal veranderd in de kraamzorg en hoe ging het er aan toe voordat de thuiszorg bestond? Hoe was het om met vele zieken op zaal te liggen? Zondag 7 november toont de SHSEL foto’s over de zorg in Enschede tussen 1920 en 1980. Alle aspecten van de zorg komen aan bod, van wijkzuster tot geestelijke gezondheidszorg.

De fotoverhalenmiddag wordt gehouden in Prismare aan de Roomweg in Enschede. De zaal gaat open om 13.30 uur en om 14 uur start de bijeenkomst. Om 16 uur eindigt de fotoverhalenmiddag en is er gelegenheid om de bijbehorende fototentoonstelling in Prismare te bezoeken.

In de gezellige ambiance van het muziekatelier in Prismare komen de verhalen los. We nodigen u uit om te komen kijken en luisteren en uw eigen verhaal te vertellen. De middag staat onder leiding van provinciebestuurder Dick Buursink.

De foto’s over de zorg in Enschede hangen tot maart 2011 op de eerste verdieping van Prismare. Het is  mogelijk om zeven dagen per week de foto’s te bekijken en herinneringen op te halen. Aansluitend zal de tentoonstelling in Zorgcentrum De Posten te zien zijn.

Kijk voor een routebeschrijving naar Prismare op www.prismare.nl