17 maart fotoverhalenmiddag over zorg bij De Posten

Datum

Wat is er allemaal veranderd in de kraamzorg en hoe ging het er aan toe voordat de thuiszorg bestond? Hoe was het om met vele zieken op zaal te liggen? Donderdag 17 maart toont de Stichting Historische Sociëteit Enschede-Lonneker in Zorgcentrum De Posten foto’s over de zorg in Enschede tussen 1920 en 1980. Alle aspecten van de zorg komen aan bod, van wijkzuster tot geestelijke gezondheidszorg.

De fotoverhalenmiddag wordt gehouden in De Brink van Zorgcentrum De Posten in Enschede-Zuid. De zaal gaat open om 14.15 uur en om 14.30 uur start de bijeenkomst. Om 16.30 uur eindigt de fotoverhalenmiddag en is er gelegenheid om de bijbehorende fototentoonstelling te bezoeken.

We nodigen iedereen uit om te komen kijken en luisteren en hun eigen verhaal te vertellen. De bijeenkomst is een onderdeel van het fotoverhalenproject van de Stichting Historische Sociëteit Enschede-Lonneker.

De foto’s over de zorg in Enschede hangen tot en met juni 2011 op de begane grond in Zorgcentrum De Posten. De tentoonstelling is elke dag te bezoeken tussen 9 en 20 uur.