Wie weet er meer over deze foto?

Datum

optocht ca 1930 Oldenzaalsestraat

optocht ca 1930 Oldenzaalsestraat


In de zoektocht naar foto’s over feest vieren in Enschede stuitte de historische sociëteit van Enschede op een foto van een optocht. Wie weet meer te vertellen over deze foto of over dergelijke optochten in Enschede? Laat het de stichting weten via fotoverhalen@shsel.nl of bel de projectleider op 06 46461319.

De Stichting Historische sociëteit Enschede-Lonneker is nog op zoek naar meer verhalen en foto’s over feest vieren in Enschede. Bijvoorbeeld over de feesten in de fabrieken of de volksfeesten van de stad. Wie meer weet of materiaal heeft kan dit bij de stichting inleveren. Dat kan elke maandagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur in Prismare in de wijk Roombeek. Vrijwilligers van de stichting digitaliseren de aangeleverde foto’s. Wie op een ander tijdstip foto’s wil aanbieden of zijn/haar verhaal wil vertellen, kan de projectleider bellen op telefoonnummer 06 46461319.

De sociëteit houdt in het najaar van 2011 een fotoverhalenmiddag over het thema Feest in Enschede in Prismare. Aansluitend is er een tentoonstelling.