Boekenmarkt historische boeken

Datum

Boekenmarkt

Boekenmarkt

De boekenmarkt van tweedehands historische boeken over Enschede, Twente en Overijssel staat weer voor de deur bij de Historische Sociëteit Enschede Lonneker. Door het jaar heen ontvangt de Historische Sociëteit veel boeken over Enschede, Twente en Overijssel. Die boeken wil de Historische Sociëteit niet allemaal voor zichzelf houden. Dubbele boeken gaan in de verkoop en zullen door de Promotiecommissie van de Historische Sociëteit voor sterk gereduceerde prijzen worden aangeboden op de komende boekenmarkt in Prismare.

Tevens zullen de historische stadsplattegrond uit 1907, het Boerderijboek deel 3, de jubileumkrant over 1968 alsmede het boek over de Deurningerstraat en over het Hogeland te koop zijn. Oude, nog voorradige Sliepstenen, het kwartaalblad van de Historische Sociëteit, gaan in de uitverkoop voor 50 cent per stuk of 6 Sliepstenen voor € 2,50 .

De boekenmarkt wordt gehouden op vrijdagmiddag 15 november van 16.00 tot 19.00 uur in Prismare aan de Roomweg 167 in Atelier 2 op de eerste verdieping.