Fotoverhalenmiddag over Feest op zondag 2 oktober

Datum

Zondag 2 oktober houdt de Stichting Historische Sociëteit Enschede-Lonneker weer een fotoverhalenmiddag, dit keer rond het thema ‘Feest!’. Oude foto’s van feesten in de openbare ruimte roepen herinneringen op en die persoonlijke verhalen worden door de SHSEL verzameld. De collectie bestaat onder andere uit foto’s van Koninginnefeesten, optochten, bevrijdingsfeesten en jubileumfeesten.

 

In de gezellige ambiance van het muziekatelier in Prismare komen de verhalen los. We nodigen iedereen uit om te komen kijken en luisteren en hun eigen verhaal te vertellen. De middag staat onder leiding van Dick Buursink.

De fotoverhalenmiddag wordt gehouden in wijkcentrum Prismare in Roombeek en is gratis toegankelijk. Aanvang: 14.00 uur. Gezien het thema is de aankleding van de middag extra

feestelijk. In Prismare is vanaf 24 september ook een tentoonstelling rond het thema ‘Feest!’ te zien.

Die tentoonstelling en de fotoverhalenmiddag maken deel uit van ‘Verzamelwoede’ van het festival Grenswerk, dat van 24 september tot en met 2 oktober in Enschede plaatsheeft. De fototentoonstelling is tot en met november 2011 te bezoeken.

 

Wat: Fotoverhalenmiddag SHSEL
Wanneer: zondag 2 oktober 2011, van 14 tot 16 uur, zaal open 13.30 uur
Waar: Prismare, Roomweg 167d, Enschede